Referencer

Nysgerrig på om det er noget for dig?

Min veninde havde prøvet en kropsbehandling hos Dorte og elskede det, jeg blev nysgerrig og bookede en energibalance.

Det er første gang, men bestemt ikke den sidste. Kan beskrive det som en guidet meditation, hvor Dorte mødte mig og hjalp mig med at få spændingerne væk. Det var en helt utrolig fantastisk indre rejse igennem kroppen, hvor fantasien og tankerne selv fik mig til at slippe en masse spændinger. Kan varmt anbefales til alle, der har mod på en indre vandring

Jeg besøgte Dorte fordi jeg oplevede at have ondt forskellige steder i min krop. Jeg var klar over at min egen forbindelse til min krop, ikke altid er lige god da jeg er en tænker, og derfor er meget oppe i hovedet. Derfor fik jeg behandlinger hos Dorte gennem flere gange for, at få løsnet op i min krop, og skabe en bedre forbindelse til den. Hver gang var en ny oplevelse, men fælles for dem alle var den helt fantastiske lethed min krop havde bagefter. En stor anbefaling herfra, det er noget alle bør gøre for sig selv!

“jeg har i en del år døjet med rygsmerter, som har påvirket mig dagligt. Dengang gik jeg til forskellige fysioterapeuter og kiropraktor, men intet hjalp. en dag besluttede jeg mig for at gå andre veje, og fandt frem til kropsterapi og Dorte – og hvor er jeg glad for det. Her blev det klart for mig at krop og sind hænger mere  sammen end jeg troede, og at mine smerter skyldes overfladisk og dårlig vejrtrækning, som stammer tilbage fra da jeg mistede min mor som barn. De sidste par år har jeg fået regelmæssige behandlinger hos Dorte, og nu har jeg længere perioder helt uden smerter. Derudover er jeg blevet bedre til at lytte til min krop og mærke efter hvordan jeg egentlig har det. Kan virkelig anbefale Dorte, hun er så dygtig og man føler sig meget tryg under hendes behandlinger”

Det kan være svært at sætte de præcise ord på. Men du har været en stor del af en proces. Processen videre fra et stresset sind til ro og jordforbindelse. Du har, gennem dine behandlinger skabt en forbindelse mellem mit hoved og min krop. Idag mærker jeg når noget rammer mig. Det giver mig mulighed for at gøre tingene anderledes og forhåbentlig aldrig stå i den samme situation igen.

Jeg havde stress, hvilket er en sårbar tilstand at være i. Dine behandlinger og dit nærvær hjalp mig tilbage til mig selv igen.

Så et kæmpe tak. Du er professionel, rummelig, forstående og dygtig! Jeg kan kun anbefale dig, for du gør en stor forskel når man står der der på usikker grund og mangler støtte.

Hvad fik mig til at søge kropsterapi. 

Jeg havde gennem længere tid oplevet synkebesvær i forbindelse i forbindelse med spisning, og havde fået at vide det var psykisk betinget. Jeg havde tidligere gået psykolog, dog virkede det ikke og tænkte derfor at måske kropsterapi kunne hjælpe, da det jeg oplevede var fysisk. Det gav mening for mig, at hvis psykiske ting havde sat sig i kroppen, var det også det sted man skulle starte for at få det bearbejdet. 

Hvordan har kropsterapi hjulpet mig.

Kropsterapi hjælper mig ned i  min krop, og i en presset hverdag er jeg blevet bedre til at mærke hvad jeg har brug for. Der bliver både arbejdet fysisk og psykisk, og terapien giver mulighed for at tale om ”problemerne” både inden og efter sessionen. Det er en dejlig følelse og fornemmelse man får efterfølgende, der kommer en slags indre ro i kroppen. Derudover har kropsterapi givet mig nogle værktøjer til hvordan jeg mærker min krop i hverdagen. Så hvis man har brug for at få en indre ro i sin krop og en bedre forståelse, kan kropsterapi helt klart anbefales

Fantastisk behandler med skarp og empatisk indføling. Jeg følte mig i fuldstændigt trygge hænder hos Dorte, og jeg glemte min lettere blufærdighed under hele processen. Jeg oplevede forløsning på fysiske spændinger, som er optrådt som følge af fysisk krævende arbejde, hvilket virkelig var tiltrængt. Dorte formåede så også at få hul på nogle ting på det psykiske plan, og jeg har sidenhen følt en ro, som jeg ikke rigtigt kan beskrive andet end at jeg føler mig lettere end jeg har gjort længe. Jeg kan kun give Dorte de bedste anbefalinger hvis du, som jeg, føler behov for forløsning på nogle fysiske eller psykiske proplemstillinger, som stiller begrænsninger for dig. 

Jeg glæder mig til næste gang

Jeg har lige fået den mest fantastiske behandling ved Dorte. Jeg har rent faktisk en oplevelse af, at mine vante rygsmerter er pist forsvundet. Dorte er grundig og effektiv samt enorm god til at skabe trygge rammer. Jeg glæder mig til at komme tilbage.

Dorte er et meget fintfølende og opmærksomt menneske og det afspejler sig i høj grad i hendes kompetente behandling. Med en sjælden indføling, ro og viden om det hun laver ved briksen, føler man sig set og i trygge hænder. De kærligste anbefalinger.

Dorte går blidt, men effektivt, hele kroppen igennem fra hoved til tåspids. Fra start til slut føler man sig i sikre hænder og med Dortes forklaringer, og viden om , lærer man samtidig en masse om hvordan kroppen fungerer. Kan klart anbefales.

Jeg har været i Dortes kyndige hænder og oplevet stor effekt af hendes fjernhealing. Jeg har været modtager af denne af tre omgange. Første gang grundet stærke smerter i forbindelse med en bio, og efter denne halve times healing var smerterne fuldstændig væk. 
Her 2 og 3 gang har omdrejningspunktet været at skabe balance i mit immunforsvar.
Jeg har alle tre gange følt en stor indre ro efterfølgende, og kan på det stærkeste anbefale Dorte og hendes behandlinger