Kropsterapi behandling
i Aalborg

Få ro i krop og sind

Kropsterapi

Du har med garanti oplevet at have forskellige gener i form af spændinger, smerter eller ubehag i nakke- skulderområdet, tilbagevendende hovedpine, ondt i ryggen, ømhed i lænden og lignende.

Har jeg ret?

Smerterne kan opstå som følge af, at du i en periode lever uhensigtsmæssigt – måske du har været stresset eller ked af det over en længere periode, eller måske du desværre har været ude for en traumatisk oplevelse, der har sat sig i din krop og skabt en spænding eller en blokade.

Til sidst kan du opleve, at du mister forbindelsen til dig selv på grund af de blokader, der opstår – at du får rigtig svært ved at mærke, hvad du har brug for, for at have det godt, og det skaber en ond spiral, hvor du glemmer at passe på dig selv, simpelthen fordi du ikke kan fornemme dine egne behov.

Kropsterapi behandling hjælper dig med at genfinde balancen

Kropsterapi er en holistisk behandlingsform der behandler og forbygger skavanker og lidelser i din krop.

Med guidet åndedrætsteknik og en dybdegående og pulserende massage af hele kroppen samt aktivering af kredsløbet og lymfesystemet understøttes kroppens evne til at helbrede sig selv.

Mange oplever en følelse af indre ro og større kropsbevidsthed efter en eller flere behandlinger med kropsterapi behandling.

Ved briksen har jeg stort fokus på at møde dig, ”hvor du er” og hjælpe dig med at nå dine mål.

Du vil opleve selv at være en aktiv del i behandlingen, og når du mærker udfordring, vil jeg guide dig i din vejrtrækning. Kun ved at trække vejret rigtig kan kroppen give slip, hvad end det drejer sig om, en spænding eller en følelse.

Under en kropsterapi behandling taler jeg også gerne med dig om, hvor du er i dit liv lige nu, og hvordan du i virkeligheden har det. Alt hvad der sker ved briksen er fortroligt, her er intet forkert, og intet emne er for småt eller for stort.

Hvordan foregår behandlingen?

En session indledes med en kort samtale, og er det dit første besøg afsættes der en halv time ekstra uden beregning. Du kan her fortælle hvordan du har det og hvad du gerne vil have ud af behandlingen. Derefter forlader jeg kortvarigt rummet, så du i ro og mag kan klæde dig af til dit undertøj og lægge dig under tæppet.

Jeg tilpasser teknikkerne efter din tilstand, og behandlingerne varierer derfor også fra gang til gang. Sessionen afsluttes med en kort samtale, et glas vand og en snack. Jeg anbefaler du efterfølgende drikker rigeligt med vand. Der kan forekomme ømhed og træthed, som forsvinder i takt med du får hvilet ud.