Kropsterapeut i Aalborg

Baggrund og historie om min vej ind i kropsterapien

Dorte Guldager

Mit møde med kropsterapien var da jeg for år tilbage var sygemeldt med stress – jeg vil beskrive mig selv dengang, som værende et hovedmenneske, det vil sige at jeg konstant befandt mig i et væld af bekymringer og tankemylder – ALT blev analyseret, vendt og drejet. Jeg havde glemt en gang imellem at stoppe op og mærke efter dybt inde i mig selv, hvad der var rigtigt for mig. Min vejrtrækning foregik kun i den øverste del af brystkassen og min krop kunne jeg ikke mærke – set i bakspejlet var det uundgåeligt at ende hvor jeg gjorde og jeg kan kun tilslutte mig, at nogle erfaringer i livet er dyre, men samtidig også den største gave.

Gennem kropsterapien startede en fascinerende rejse ind i mig selv, hvor jeg erfarede hvordan min krop hang sammen med mit sind. Denne oplevelse og nysgerrigheden efter yderligere at udforske det hele menneske, motiverede mig til selv at blive behandler.

På min klinik for kropsterapi i Aalborg har jeg stort fokus på at møde dig, ”hvor du er” og hjælpe dig med at nå dine mål. Du vil opleve selv, at være en aktiv del i behandlingen og når du mærker udfordring, vil jeg guide dig i din vejrtrækning. Kun ved at trække vejret rigtig kan kroppen give slip, hvad end det drejer sig om, en spænding eller en følelse.

Alt hvad der sker ved briksen er fortroligt, her er intet forkert og intet emne er for småt eller for stort.

Jeg glæder mig til at tage imod dig.

Har du spørgsmål så kontakt mig endelig – se kontakt info under fanen ”Kontakt”.

Uddannelser

2018: Energy Master Practitioner v/ Mariakaisa Bruun
2017: Totum MasterClass – Overbygningsuddannelse i ledfrigørelse, Choktraume, indrebarn psykoterapi, NLP og samtaleterapi
2016: Totum Kropsterapeut

Kurser

2023: The Shadow Process v/ Pernille Melsted, The Ford Institute.
2022: Kropssprog og samtale v/ Andreas Lassithiotakis, Body sds kropsterapeut og Ditte Marie Madsen, psykoterapeut.
2022: Karakterstruktur -personlighedsmønstre og kroppens form v/ Anne Marie Troelsen, Hard Core prykoterapi
2020: Hændernes sprog v/ Mette Kousgaard Rasmussen
2019: Anatomi/ Fysiologi Sygdomslære/Farmakologi v/ Innowell
2016-2018: Reiki 1,2 og 3 v/ Reikimester Tamara Jensen